tag:blogger.com,1999:blog-4339711832489725632.post6922453177482258060..comments2023-06-20T15:23:02.153+02:00Comments on Chubbs Nanobryggeri: Bryggdag: Så går vi runt porterTobiashttp://www.blogger.com/profile/03304678587245926558noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4339711832489725632.post-58299986792150407482012-10-17T22:15:03.939+02:002012-10-17T22:15:03.939+02:00Vi krossade bara dom med morteln, mortlade det int...Vi krossade bara dom med morteln, mortlade det inte mer än så. Och ja, det var torkade enbärTobiashttps://www.blogger.com/profile/03304678587245926558noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4339711832489725632.post-76728948488688263652012-10-17T22:02:15.343+02:002012-10-17T22:02:15.343+02:00Ska brygga min Julstout till helgen och har en frå...Ska brygga min Julstout till helgen och har en fråga angående dina enbär, jag antar att du kör torkade som du sedan mortlar? Stämmer det?<br />Har haft med enbär en gång innan i min julöl, men då fegade jag och knappt en antydan till enbär fanns i den brygden. Så jag letar med ljus och lykta efter andras tillvägagångssätt...C Whttps://www.blogger.com/profile/14077167358381622353noreply@blogger.com