lördag 2 april 2011

Drack några öl på Rotary Pub

Det har blivit lite dåligt med inlägg på bloggen på senaste, har haft tentaperiod och har börjat exjobba denna veckan. Igår blev det iaf after work med några kompisar på Rotary pub som är riktigt trevligt, billig finöl som inte går att få tag på systemet ftw! Dessa fyra öl slank ner:

Mikkeller Koppi Coffee IPA
Väldigt intressant arom, humle och kaffeglass blandades. För er som inte vet är detta en öl bryggd med kaffe och gojibär. Alltid kul med lite vågade öl! Jag tyckte först att ölet var riktigt intressant men efter ungefär halva glaset när det blivit lite mindre kolsyra och temperaturen stigit så blev ölet lite "dammigt" och hade en otrevlig "ickehumlig" beska. Men får ganska bra betyg för första halvan och för att det var ett roligt försök!

Betyg: 6/10
Mikkeller Green Gold IPA
Aromen på denna säger jag bara! Riktigt välhummlad öl vilket märktes i både smak och arom, riktigt bra öl! Inte så mycket mer att säga, gillar man humle så gillar man denna!

Betyg 8/10

St. Rogue Dry Hopped Red Ale
Ouch! Smörkolebomb, denna var inget vidare! Smörkola i både smak och arom, inte så mycket annat. Riktigt dålig öl tyckte jag.

Betyg 4/10

To Øl First Frontier
Bra avslutning på kvällen, blev mäkta imponerad! Detta var en riktigt god IPA fruktig, humlig men ändå balanserad! Jag blev nöjd, måste smaka denna som "första öl" någon gång, omdömet kan ju ändras rätt mycket av att ha sänkt tre andra öl innan varav två var riktigt välhummlade.

Betyg 8/10


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...