måndag 2 augusti 2010

Besvikelse

Så jag var på väg ner på stan efter jobbet med ett leende på läpparna, hade siktat in mig på systemet och två öl som släpptes idag. Sierra Nevada Big Foot och Avery New World Porter men hade även tänk köpa en flaska av några av dem andra nyheterna. Hur som helst jag kom in på systemet och såg hyllorna eka tomma där dessa två öl skulle ha stått. Fråga en i personalen och han sa att dem tagit slut första timmen efter öppningstid. Jag hörde även ett rykte på systemet att det skulle komma in fler öl i veckan, men dessa kommer ju antagligen vara slut redan innan jag hinner sluta jobbet vid 16-17 på kvällen. Surt som fan.

Frågan är ju hur ölen kunde gå åt så fort? Jag har aldrig hört talas om nått massivt tryck vid ölsläpp så jag funderar på om det inte är ölfantaster som vet om att dessa öl är populära och passar på att hamstra på sig ett rejält antal flaskor. Vore intressant att veta hur många de som köpte upp ölen köpte i snitt var.

Hur som helst riktigt surt, jag har länge velat testa sierra nevada big foot!

6 kommentarer:

 1. Jag gick (mest av en slump) in på systemets sida i morse. Såg att de släppte bigfoot idag och blev riktigt sugen på att åka och köpa. Men några pengar finns inte så jag kunde inte köpa. Hoppas att det kommer finnas några kvar om en månad.. Är väldigt nyfiken på den.
  Var nära att jag testade den på Bishops i vintras, men hade det lite skralt även då, och då kändes 105riksdaler för 33cl väldigt mycket, så jag sket i det.

  SvaraRadera
 2. Får du inte tag på en Bigfoot kan du få en av mina. Ryktet säger dock att det kommer fler flaskor från depån.

  Daniel

  SvaraRadera
 3. Pröva att lägga en beställning på ditt lokala systembolag. Jag har gjort så många gånger när dom är slut på det välsorterade.

  SvaraRadera
 4. Daniel det vore ju sjukt sjyst! Om jag inte får tag på några dvs.

  Anonym jag var in på ett systembolag idag och frågad om man kunde beställa och då skrattade den personen i personalen som jag frågade och sa att han skulle förlora sitt jobb om han tillät det.

  SvaraRadera
 5. Kolla här vilka regler som gäller vid beställning:
  http://www.systembolaget.se/SokDrycker/bestallningavvaror.htm

  SvaraRadera
 6. Datumet för ditt blogginlägg ligger ju visserligen flera månader tillbajs i tiden nu men jag känner ändå att jag måste kommentera. Tyvärr är det väldigt vanligt att eftertraktade ales som släpps i små upplagor tar slut samma dag i Nordstan. Jag antar att det var det bolaget du besökte. Bigfoot är hur som helst en riktigt grym amerikansk barley wine som jag hoppas att du nu har fått tillfälle att testa. I annat fall är den absolut värd priset den kostar på krogen. Det är för övrigt troligt att du kan komma över den något billigare på Rover eller Haket. Bishop är förhållandevis dyra. /Tobbe

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...