söndag 1 april 2012

Tystnad

Det är tyst på bloggen nu. Väldigt tyst och tråkigt. Jag jobbar i princip hela min vakna tid men snart blir det bättring och då kommer jag ha mer tid för bloggen och bryggintresset. Finns inget intressant att skriva just nu men jag ville uppdatera och berätta att jag fortfarande lever och att bloggen inte är död, den sover bara lite.

Kattlagrottan Brown Ale har bubblat klart för rätt så längesedan, nu väntar den bara på en rejäl dos torrhumling med centennial i circa en vecka innan flasktappning. Vi får se när det sker.

Vienna Hybriden och Balrog Porter 2012 är nog redo för en första avsmakning nu. America Fuck Yeah! smakade jag för ett litet tag sedan och den har blivit mycket bättre än när jag bloggade om den. Mulder är nog infekterad, ska smaka den igen snart och skriva om det.

Det gäller att passa på att brygga nu på våren innan det blir för varmt i lägenheten för att jäsa något annat än saison. Jag har många idéer, vet inte om jag ska fokusera på det jag vill testa brygga eller det som jag tror att jag kommer vilja dricka under sen vår och sommar. Någon form av pale ale måste det ju bli i alla fall!

Vad brygger ni inför sommaren?

1 kommentar:

  1. Har laddat skafferiet med 25Kg Marris Otter nyligen. Med lite Caramell 120 EBC skall det bli en bryggdag med två eller tre apor på samma dag tänkte jag. En Citra, en Amarillo och en till (BIAB ger möjligheter till fler öl samma dag :-) )

    Har redan börjat njuta av min senaste APA, en 3,5% med Citra,Chinook & Amarillo på 96IBU. Riktigt mysig...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...