fredag 21 januari 2011

Great Divide Yeti

Bland det bästa man kan få tag på systembolaget just nu! Verkar som dom får in den lite då och då? Är den i ordinarie sortiment?

Aromen är frisk, kaffe blandat med massa citrus. Smaken är gudomligt len med massor av rostade toner av choklad och kaffe och en beska som sitter som ett smäck! Precis innan ölet äntrar munnen så fylls den med lite smått gräsiga citrustoner från aromen. Sedan kommer en distinkt vaniljsmak som sedan flyter över till de rostade tonerna. Ölet klingar efter smakbomben ut i en behaglig blanding mellan grapefrukt och choklad.

Har ni inte smakat denna ölen så måste ni. En smaksensation. Har druckit denna ett par gånger nu och blir alltid lika imponerad!

Great Divide Yeti

Jag ger den 9/10 i betyg.

3 kommentarer:

 1. Den ska ingå i det ordinarie sortiment men jag kan tänka mig att efterfrågan är större än tillgången. En riktig favorit som jag har köpt flera gånger sedan den släpptes.

  SvaraRadera
 2. Den är ju relativt billig för en öl av denna kalibern med!

  Härligt att den finns i ordinarie!

  SvaraRadera
 3. Detta är helt klart en toppfavorit! Har köpt på mig några flaskor och tänker lagra. Men så fort man har chansen bör man helt klart inhandla ett par flaskor, igen och igen..

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...