söndag 27 februari 2011

Gårdagens loot + sketdyr öl!

Först tänkte jag bara skyrta lite och visa upp vad jag hittade på systemet igår:
Loot!
1x Fuller's Past Masters XX
1x Brewdog Zeitgeist
1x Cantillon Kriek Bio
1x Epic Stout

Sen över till gårdagens öl. Jag fick som ni kanske mins denna öl av min flickvän Karin i julklapp. En Duvel triple hop. Detta är by far den dyraste öl jag någonsin provat. Närmare 200kr tror jag den ska ha kostat på systembolaget. Detta skruvar ju upp förväntningarna.
Yttre emballaget.
Självaste flaskan.

Delade flaskan med min flickvän till en Harry Potter film, vi håller på att plöja igenom alla igen. Hur som helst, vad tyckte vi då? När man öppnade flaskan och hällde upp ölen doftade det nästan som ett mousserade vin. När man stoppade näsan i glaset fick man lite jästighet nästan cideraktig. Smaken var tämligen anonym dock, okej det smakade väldigt bra men det smakade inte tvåhundrakronors bra. Hade väntat mig ett mycket mer komplext öl.

Nu är jag inte så inne på belgiska öl egentligen, jag kan helt klart avnjuta en belgare då och då men för mig så kvalar de ofta inte upp bland de bästa ölen jag dricker/druckit. Denna ölen verkar bli hyllad av ganska många så det kanske är nån som blir upprörd eller tycker att jag har dålig koll när jag tycker att det bara var "ett hyffsat öl".

Betyg 6/10

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...